klik untuk follow yer

Sunday, 30 December 2012

GLUTA 200K@GLUTA 200K BOTOX FILLER @Glutathione 200000mg Botox Filler

GLUTA 200K MG TERLARIS!! PUTIHKAN Kulit Satu Badan Anda Dlm Hanya 1 Minggu

New produk!! Gluta 200000 Botox Filler
Skin whitening formula *Super Whitening *High Glutathione *Super Anti Oxidant *Anti aging *for ladies & gentlemen.

Inginkan kulit yang cerah, berseri dan gebu tanpa suntikan?

Ingin mengatasi masalah jerawat, kulit tak sekata, tompok hitam, jeragat dan sebagainya?




Thailand import Gluta 200000mg dari Korea & Switzerland.

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP(Good Manufacturing Practices).


GLUTA KAPSUL 200K BOTOX FILLER
BLUE BOTTLE : Made in Switzerland
PINK BOTTLE : Made in Korean
**Semua produk ini dipacking semula di Thailand**

Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?
  • ia juga boleh menegangkan dan memontokkan payudara
  • ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh
  • ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg jatuh
  • ia juga menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat, wajah akan lebih berseri/glowing
Untuk kesan yang bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan untuk melihat perubahan. Penggunaan yang berpanjangan akan menjadikan kulit semakin cantik, badan pun sihat... sebotol ada 30 kapsul/sebulan
 
Super Whitening High Glutathione Super Anti Oxidant
For Ladies & Gentlemen

order !!!! sape lg nk order ?? Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?


  •   ia juga boleh menegangkan dan memontokkan payudara
  •   ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh
Anda mengatasi masalah jerawat??jika anda mempunyai masalah jerawat jangan lakukan aksi sebegini kerana akan menyebabkan muka anda semakin teruk kerana  menyebabkan luka dan jangkitan  bakteria dan seterusnya meninggalkan parut yang dalam.

pengambilan gluta 200k akan mengatasi masalah jerawat @ pigmentasi@scars@parut@liang2 roma yang besar@kulit kusam dan tidak bermaya
Anda akan dapati kulit wajah anda semakin sihat@ semakin berseri DAN liang roma DAN scars da makin pudar selepas pengambilan gluta 200k  
 
bagi anda yang mempunyai masalah pores @ liang roma besar @ masalah kulit kusam

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan 

 #testimoni 2#
salam kak....just consume gluta for a week,scars da makin mengecil and parut jerawat da semakin hilang....and especially seluruh badan da makin glow...thank u so much!!!!.....miss sharifah,sarawak

 #testimoni 3#



P/s : Kesan penggunaan terhadap individu mungkin berbeza mengikut pelbagai cara terhadap pengambilan individu itu masing-masing.




CARA2 PENGAMBILAN GLUTA

untuk gluta 20-100k WAJIB minum air kosong 3-4 liter sehari.

untuk 200k WAJIB minum lebih banyak air...KENAPA??jika tidak badan rasa panas kepala rasa pening.

anda dinasihati makan gluta 200k bersama SEGELAS PENUH air kosong, air WAJIB dihabiskan.

gluta di ambil semasa perut kosong seeloknya 15 minit SEBELUM makan.

MAXIMUM 2 biji sehari... jika nak makan sebiji makan sebelum breakfast.

KAFFEIN (coke,teh.coffee.. etc) tidak boleh di ambil bersama2 gluta, jika nak minum juga jarakkan pengambilan 3-4jam sebelum dan selepas makan gluta.

IBU MENGANDUNG @MENYUSU SAMA SEKALI tidak boleh ambil gluta, kerana secara tak langsung baby akan makan gluta. ( baby dan budak2 DILARANG AMBIL GLUTA).
 ***make sure take plenty of water (2 @ 3 litres) for detoc)***

Diiktiraf GMP (Good Manufacturing Practice), HALAL oleh The Islamic Committee Of Thailand.

TESTIMONI


MANFAAT:

  • Memutihkan dan melicinkan kulit. 
  • Melambatkan proses penuaan. 
  • Melangsingkan badan 
  • Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing.
  • Menyekatakan tona warna kulit menjadikan bersinar dengan aura. 
  • Menghilangkan jerawat dan parut. Mengurangkan kedutan, bintik gelap, freckles, membantu mempercepatkan kulit menjadi berseri yang semula jadi kemerah-merahan. 
  • Supplement yang mudah dan selamat. 
  • Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dgn kaedah suntikan dan pembedahan.  
  • Melindungi kulit dari matahari. Sebagai punca jeragat dan tompok-tompok hitam. Penyingkiran lesi. Tompok-tompok hitam, jerawat, jeragat dan kulit cahaya. Tambah kuasa kulit putih kulit putih berseri . Kelihatan sihat dari dalam. Dengan antioksidan. Untuk melambatkan dan mengurangkan penuaan pramatang. Detox kulit anda kelihatan lebih cerah dan mencegah kanser hati.



MANFAAT GLUTATAHIONE PADA TUBUH


  • Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki) 
  • Mencegah & merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinsons, thyroid
  • Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
  • Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
  • Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
  • Melindungi jantung & merawat kolestrol
  • Melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll 
  • Keberkesanan pada KULIT :- 
  • Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri 
  • Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
  • Jawapan kepada kedutan awal
  • Menghasilkan & membaiki DNA
  • Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
  • Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathione kecuali pencerahan kulit secara keseluruhan

<DEAR VALUED CUSTOMER>

U'LL RECEIVE UR PARCEL SAFELY AND W'LL DELIVER BEST SERVICE FOR U.....TQ


Bagi anda yang ada instagram boleh follow saya di insta mahfuzah_eshop


PROMOTION


FOR SHIPPING COST OUTSIDE MALAYSIA U MUST ADD THE SHIPPING CHARGES  

POSLAJU TRACK NO :

EM363612740MY - MRS NORAZIELAWATI
EM363612753MY - MRS ZANA

poslaju track no 8/01/2013
glutahation 200000 botox filler
em352539125my = mrs lisa, kedah

poslaju track no : 10/1/2013
em352539142my-mr hafiz,perak


track no poslaju gluta.29/1/2013
em352539451my-mrs nisa, tanjung karang kuala selangor.
em388414904my-mrs radiah,cheras,selangor 

Track no poslaju 1/2/2013
em352538941my-ms sharifah-sibu.sarawak
em352538941my-ms faridah-kajang selangor,tqvm

track no poslaju 4/2/13
em352538941my - mrs maziah,sibu sarawak
em349555180my - mr azree,keramat,kl
em352539045my - mrs damia, port klang
em352539160my - mrs faridah, kajang selangor


track no poslaju 6/2/2013
belian borong

em388510857my - noorhafiz,telupid, Sabah

track no poslaju 14/2/15
ee006569020my - mrs ayu octalia, palembang,Indonesia 

poslaju tracking no 23/2/13-miss em352539200my- hasanah.selangor- tqvm

poslaju track no 16/3/2013
em316930877my - mr hadi - Limbang, Sarawak

post track no 25/3/2013
RR142232502MY-  mr. Albert jimmy, Auckland New Zealand

POSLAJU TRACK NO 26/3/2013
EM316932161MY - MR Amin, Cheras

POSLAJU TRACK NO 2/4/13
EM316935225MY - MRS Rohaya, Kluang, JOHOR  

MIRACLE GLUTA SKIN CARE@ SET PENCUCI MUKA & DAY CREAM & NIGHT CREAM   TERBARU!!!memang cantik siyes!!!
Set whitening skin care gluta dari Liz's Beauty....yang terdiri daripada : facial wash + krim malam + krim siang....set ini megandungi bahan semulajadi + gluta yang terbukti dapat mencerahkan kulit wajah secara semulajadi TANPA PENGGELUPASAN!!! set skin care ini sesuai untuk semua kulit yang jeragat@jerawat@kulit muka kusam@pori2 besar@kulit berminyak@kulit kering....


track pos 11/4/2013
RR146438970MY-miss merliana winarto,surabaya,indonesia
em266795205my-miss fatin,jasin,melaka
  

 ***poslaju track no***
ed089996350my-mrs ratna,kuching sarawk

Tahun 2014
Testimoni terbaru sapa yang berminat terus whasup@weechat @msg 013-3045279


14 comments:

Aufa said...

brpe hrga skali dgn postage?

Maha Ali said...

Nice work done... You have shared very good information..
BOTOX Cosmetic works by stopping muscle contraction, which then relaxes the overlying skin to improve the skin wrinkling. To know more about BOTOX Cosmetic visit Botox Mobile

hazel kamal said...

i dah mkn saty botol thn 2 week lebih abb teln 2 biji sehri..hari ni msuk botol ke dua...alhmdulillah td d sek member ckp muka ko putih kemrahn ..sngt besttt

sitimahfuzah yusoff said...

for promotion just rm59 per bottle....30 capsule....to order just msg 013/3045279

dyabella said...

hi sis,i nak tnye lepas makan gluta ni...akan naik jerawat byk x?..contohnya klu org kate kesan pemulihan..

sitimahfuzah yusoff said...

hi dyabella...lepas makan glutha x der effect naik jerawat banyak...kebanyakan customer yg order kes jerawat akan feedback jerawat terus kecut...serbuk gluta boleh jugak di buat masker...u'l see different esoknya...try la...;->

sitimahfuzah yusoff said...

hi dyabella...lepas makan glutha x der effect naik jerawat banyak...kebanyakan customer yg order kes jerawat akan feedback jerawat terus kecut...serbuk gluta boleh jugak di buat masker...u'l see different esoknya...try la...;->

sitimahfuzah yusoff said...

Tq very much for the link given

sitimahfuzah yusoff said...

Rm59 only for a bottle 30pils,free shipping

Dty dty said...

hi dear, berapa ongkosnya kalau ke indonesia? dan bagaimana cara bayarnya? thanks :)

sitimahfuzah yusoff said...

ongkos ke indonesia rm45 duit malaysia.....cara nya bank in ke cimb bank dear

Anonymous said...

Hai Ada penghantaran ke Auckland New Zealand x?

sitimahfuzah yusoff said...

to anonymous-just reply ur msg and deliver ur parcel
to Auckland new zealand-thank you for ur order and
let me know once ur parcel in hand.tq

sitimahfuzah yusoff said...

to anonymous-just reply ur msg and deliver ur parcel
to Auckland new zealand-thank you for ur order and
let me know once ur parcel in hand.tq