klik untuk follow yer

Thursday, 7 March 2013

KARME SKIN CARE TESTIMONI



~ Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN
 
*~ Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.


*~ Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.


*~ Pencuci muka pemutih pleiotropic pula akan membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit~*.

*****TESTIMONI*****
 salam sis....

Seminggu guna, kulit makin gebu. Lepas pakai day cream tu pipi rasa macam tepung kek yang sedang diadun. Haha. Yummy.. Cleanser sangat berbuih. Guna sket je. Paling best, night cream tu bukan boleh sapu kat muka je. ..saya jadikan losyen pencerah badan juga...miss ni- kelantan


*****saya just nak share...dah setahun guna rasenye on my life ni product yang berjaya sembuhkan acne saya.............memenag tkde irritasi langsung x gelupas pun - putih secara natural bukan macam gomak2 tu...****

*****

1 SET : RM190 /-set
  (Day cream + Night cream + Pleiotropic facial wash + POS LAJU!)- penggunaan untuk 3@4 bulan

 TESTIMONI PENGGUNA KARME SKIN CARE

**Hai sis, da sebulan I pakai karme...minggu ni officemate da bape org tegur muka I makin cerah, jerawat tkde and itam bawah mata dah ilang...I puas hati sangat ...nanti abis leh order lagi ekkkk - 
miss ein - KL
google tag search result 

selebrity spot
testimonials
karme ingredients
fabulous karme skin care 
karme untuk cantik
  CARA ORDER 

 JANGAN RAGU-RAGU UNTUK ORDER KARME SKIN CARE : INI ANTARA KARME SKIN CARE YANG SAYA DA POSLAJU KE CUSTOMERS - DAN REPEAT ORDERS DARI CUSTOMERS - U'LL LOVE IT!!!! 

track no poslaju 9/3/2013
**aurawhite gluta collagen & karme skin care***
em349555233my-miss zahirah.kangar;perlis
em352539329my-miss khairani,kota bharu,kelantan
all items ready stock,pm inbox@msg 013-3045279
-view details in skzcollections.blogspot.com-













CARA ORDER

 >>>>>>>>>>>>>BACK 

2 comments:

sheyra jamal said...

nak tanye la , krim siang tu jenis dia mcm foundation ke ?

sitimahfuzah yusoff said...

krim siang macam foundation boleh mix ngan make up @ bedak - whasup @ weechat me - 013-3045-279