" WOW..SELERA NAIK SELEPAS JUMPA KILOUP NIE..APA RAHSIANYA..?? "
.
Berminat untuk mengetahui cara untuk menaikan selera mkn serta membina otott bdn supaya nampak lebih berisi..????
.
Apa yang hebat pada KILOUP nie..??
Bahan apa yg digunakan nie..???
Mahal tak KILOUP nie..??
Ada promosi x..???
.
ORDER WHASUP/WEECHAT/TELEGRAM 013-3045279 POSLAJU SELURUH MALAYSIA SERVICE SAMPAI BRG SELAMAT TERIMA.
Tiap kali bangun pagi pandang cermin, gerammm je tengok badan aku yang sekeping ni. Teringat pulak ayat ayat pedih dari awek yang aku nak try semalam. "Macam mana u nak jaga i kalau qurus macam ni? Stearing kereta pun lagi be sar dari u."
.
Eh ehh. Ingat stearing kereta aku stearing lori ke?? Podahhh..
.
Nak cari baju saiz XS pun susah. Bukan semua baju ada saiz XS. Tambah tambah baju melayu. Pernah sekali tu abg kedai baju suruh aku ambik saiz budak budak la. Gerammm..
.
-Aziz 25tahun, Gombak-
.
Nak cuba naikkan be rat badan sebelum raya? Jangan risau. Orang takkan tuduh awak tak puasa punya. Tapi terkejut bila apa yang awak explain pada dorang
.
================
Bahan & Kelebihan Kilo-Up :-
================
.
1) Vtamin - membantu penyerapan zat besi didalam makanan dan bertindak memperbaiki tekstur kulit supaya kelihatan chantek dan sehat.
.
2) Kolegen - berfungsi menambahkan lagi protein yang diperlukan oleh badan. Kolegen mengandungi kandungan protein yang tinggi. So be rat badan akan naik dengan mudah.
.
3) Soy Protein - berfungsi meningkatkan saiz otot dan juga membantu menambahkan lagi be rat badan.
.
4) Pea Protein - Kaya dengan zat besi yang membantu proses penghadaman dan memberikan sumber karbohidrat kepada badan.
.
5) Satu biji kiloup (1000mg) bersamaan 2skoop bancuhan protein yang anda makan sekarang.
.
6) Meningkatkan selera makan anda.
.
7) Memberikan tenaga mencukupi (walaupun rasa lapar, badan tetap bertenaga).
.
8) Boleh makan apa saja yang anda nak (lagi berkhasiat lagi bagus. Boleh dapat result lagi cantek).
.
9) Melancarkan sistem penghadaman.
.
10) Be rat badan naik secara sekata (bukan perut boroi)
.
.
No comments:
Post a Comment